Porcelánok pótlása


Porcelánok pótlása kép

A féltve őrzött porcelánkészletek gyakran azért nem kerülnek elő még az ünnepi alkalmakon sem, mert attól félünk, hogy egy darab véletlenül leesik és eltörik. Ilyen esetek természetesen a legnagyobb odafigyelés ellenére is előfordulhatnak. Mi mégis azt szeretnénk, hogy a Hollóházi porcelánok hozzájáruljanak az ünnepi pillanatok varázsához, a dolgos hétköznapok nyugalmához. 

Ha eltört készletének egy darabja, akár egy csészealj, akár a cukortartó teteje, az ön kollekciója akkor sem marad hiányos! A legkisebb különálló részek pótlására is van lehetőség. Manufaktúránkban gondosan őrizzük minden egyes általunk készített termék eredeti mintáját és öntőformáját, így a legtöbb esetben azt újból el tudjuk készíteni önnek. 

Ehhez kérjük, fényképezze le a sérült tárgyat vagy a készlet egy darabját, és az alábbi űrlap kitöltésével írja meg, mit szeretne pótolni. Készlete hamarosan újból teljes lesz!

Kérjük vegyék figyelembe, hogy nagyon régi, vagy egyedi gyártású termékek esetén előfordulhat, hogy már nem rendelkezünk az eredeti öntőformával. Ilyen esetben is azonban próbálunk megoldást találni és igyekszünk helyettesítő terméket felajánlani.

Porcelán igénylése

Üzenet küldés

Webshop kínálatunk

Classic kép Classic
Díszes formavilág, hagyományos minta, tökéletes színharmónia.
Exclusive kép Exclusive
Művészi alkotások – porcelánból.
New Line kép New Line
Merész, újszerű, fiatalos, egyszóval „újhullámos”.
Home kép Home
Otthon, édes otthon! – porcelánnal díszítve.

Hollóházi márkabolt

3999, Hollóháza Károlyi út 11.

+36 20 592 2488

Hollóházi Porcelán Bemutató- és Kiállítóterem

1055, Budapest Falk Miksa u. 7.

+36 70 476 4374

Hollóházi garancia

Közvetlenül manufaktúrából ikon

Közvetlenül manufaktúrából

Biztonságosan csomagolva ikon

Biztonságosan csomagolva

Hungarikum ikon

Hungarikum

Pótlás ikon

Pótlás